WeDash in jouw huisstijl,

voor jou én je klanten

WeDash biedt jou de mogelijkheid tot het gebruiken van een op en top white label dashboard. Het dashboard kan precies ingericht en gestyled worden zoals jij voor ogen hebt. Jij bepaalt de lay-out, de integraties en het uiterlijk van de tools. En dat allemaal vanuit jouw merk en je eigen huisstijl! Je klanten – die aan de voorkant ook gebruik kunnen maken van het dashboard – zullen niet kunnen raden dat WeDash achter jouw dashboard schuilt. Een persoonlijk, transparant en eenvoudig dashboard creëren was nog nooit zo makkelijk.

Hoe werkt het?

1. Kies je domein – Selecteer je eigen domein voor het dashboard. Wij verbinden WeDash dan aan jouw persoonlijke domein. Omdat alle aspecten van het dashboard gepersonaliseerd kunnen worden, zullen je klanten niet merken dat het dashboard van origine van WeDash is.

2. Pas het design aan naar je wensen – Pas alles aan naar jouw smaak. Gebruik je eigen logo, kleuren en huisstijl. Zo voer je jouw persoonlijke benadering naar klanten door op alle mogelijke manieren.

3. Nodig je klanten uit – Gefeliciteerd, het dashboard is nu klaar voor je klanten! Geef ze hun eigen inloggegevens, zodat ze op ieder moment jouw voortgangsresultaten kunnen bekijken.

De keuze is aan jou

Niet passen en meten voor alle tools en integraties: selecteer simpelweg de integraties die iedere individuele klant nodig heeft en de rest hoef je niet te gebruiken. Genereert je klant veel conversies middels social media? Zet dan vooral de integraties van Instagram, Facebook en LinkedIn in. Maakt de klant meer gebruik van Google campagnes, vergeet dan de integraties van Google Ads en Analytics niet. Dát is pas een dashboard op maat.

Bekijk alle integraties

Customize tot in de puntjes

Zo’n persoonlijk white label dashboard – dan kunnen de andere features natuurlijk niet achterblijven. Daarom worden ook de automatische rapporten volledig in jouw huisstijl verzonden. Zo is het lezen van rapporten niet langer een ‘moetje’, maar maak je het voor je klanten zelfs leuk.

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.