Over ons

WeDash is onderdeel van de Wemessage-familie. Full-service web- en marketingbureau Wemessage werd geboren in 2014. Oprichters Murat en Serkan wisten al snel de eerste klanten aan zich te binden en vanaf daar ging het snel. Inmiddels bestaat Wemessage ruim 5 jaar en is zowel het team als het klantportfolio flink uitgebreid. We durven wel te stellen dat we zijn uitgegroeid tot full-service bazen.

Het ontstaan van WeDash

Met het groeien van het klantportfolio van Wemessage ontstond meer en meer de behoefte om de gegevens en resultaten van zowel de klanten als van onszelf op een overzichtelijke manier te centraliseren. Dit zou ontzettend veel tijdwinst opleveren. En als je alle know how in huis hebt, dan klaar je de klus toch gewoon zelf? Zo konden we alles perfect inrichten op basis van onze eigen wensen en eisen. In de eerste instantie gebruikten we WeDash alleen voor Wemessage en onze klanten. Ondertussen hebben we het dashboard door het uitbreiden van de mogelijkheden steeds completer gemaakt.

Van ons, voor jou

Toen kwam het moment dat we onszelf de vraag stelden waarom we dit perfecte marketing dashboard voor onszelf hielden. Elke marketeer moet toch kunnen beschikken over zo’n top of the bill-tool? Zo gezegd, zo gedaan. WeDash is er nu ook voor jou!

Ontdek de mogelijkheden

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.