Haal alles uit linkbuilding

en wees altijd op de hoogte van de status van je links

Tijd is geld – en het is vaak tijdrovend om goede partners voor linkbuilding te vinden. Besteed je tijd (en geld) daarom beter met de linkbuilding tool van WeDash. Wij maken het wel heel gemakkelijk om de juiste personen te vinden om links mee uit te wisselen. Voor ieder type linkbuilding zoeken wij relevante blogs, linkpagina’s in jouw branche en backlinks van jouw concurrenten op. Het enige wat jij hoeft te doen is hen benaderen en linkbuilding in gang te zetten.

Automatische dripmail campagne

Ook het in gang zetten van het partnerschap vergemakkelijken wij voor jou. Zet eenvoudig een gepersonaliseerde dripmail campagne in elkaar – wij versturen hem automatisch voor je. Wist je dat je met een persoonlijke mail tot wel 70% response krijgt op jouw linkbuidingaanvragen? Het enige wat jij hoeft te doen, is eenmalig de campagne klaarzetten en aangeven wanneer je hem wilt versturen. Wij verzenden je campagne automatisch en controleren de status van je aanvraag. Nog nooit behaalde je zo’n hoog rendement op jouw linkbuilding.

Automatische controle

Wij begrijpen dat het controleren van je backlinks net zo tijdrovend is als het vinden van partners. Hoe vaak gebeurt het niet dat een url aangepast wordt, een pagina verplaatst wordt of een link op een andere manier breekt? Dat heb je vaak pas te laat in de gaten. Voor je het weet ben je jouw opgebouwde linkprofiel verloren. Daarom controleren we dagelijks of de geplaatste links nog actief zijn. Is er een van je links verwijderd? Dan stuur je met één klik op de knop een herinnering naar je partner om de link weer online te zetten. Zo ben jij altijd verzekerd van het maximale resultaat.

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.