WeDash vertelt jou moeiteloos

waar kansen liggen en welke teksten je moet schrijven

Content is king! Alleen de beste content eindigt bovenaan in de zoekmachines. Onze vlugge Content Intelligence-tool vergelijkt al jouw webteksten met de teksten die op dit moment bovenaan de zoekmachineranking verschijnen. Op basis van de verschillen geven we je advies, nieuwe onderwerpen en tonen we je de teksten waar nog verbetering mogelijk is. Gebruik deze suggesties in je voordeel en optimaliseer de content van al jouw pagina’s.

De kansen liggen voor het oprapen

De Content Intelligence-tool vertelt je precies op welke zoektermen jouw publiek zoekt en waar jouw concurrenten op schrijven – en dus ook waar de gaten in jouw tekst vallen die je nog moet vullen. Jouw potentiële klanten gebruiken vast zoekwoorden waar je zelf nog niet aan had gedacht, maar die pikt de Content Intelligence-tool er moeiteloos tussenuit. Zo kun jij, zonder te overdrijven, de perfecte tekst schrijven en heb je dus altijd een streepje voor op je concurrenten.

Hoe scoor jij in Google?

Ontdek waar jouw klanten over willen lezen

Onze Content Intelligence-tool laat de unieke ‘topic fit’ van jouw tekst zien. Een tekst gaat nooit over maar één onderwerp. De topic fit laat exact zien wat jouw klanten willen lezen als ze jouw zoekwoord in hebben getikt in Google Search. Met een druk op de knop krijg je kernwoorden en voorbeeldzinnen te zien die jouw tekst beter maken en je gegarandeerd laten stijgen in de Google-rankings. Dit is een unieke feature die geen enkel ander marketing dashboard biedt! Met de Content Intelligence-tool kan iedereen goede teksten schrijven.

Direct resultaat

Door jouw teksten met de Content Intelligence-tool te schrijven of optimaliseren, heb je bijna altijd de garantie dat jouw tekst op een top-10 positie in Google Search verschijnt. Je kunt precies zien waar in jouw tekst nog kansen liggen, over welke onderwerpen je nog een alinea kunt schrijven en welke zinnen je beter weg kunt laten. Door slim op de trends in te spelen, maakt jouw tekst meteen sprongen en sta je zomaar op de eerste pagina van Google. Met de Content Intelligence-tool tool van WeDash heb je goud in handen.

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.