Alle SEO-problemen

moeiteloos en snel opgespoord

Wat doet de WeDash SEO-monitor? Wat doet hij níet, kun je beter vragen. Nog voordat problemen ontstaan, spoort de SEO-monitor afwijkingen op de websites van je klanten op. Dubbele titels of content? Ontbrekende meta tags, onvindbare afbeeldingen en serverfouten? Onze 24/7 live monitor pikt ze er allemaal tussenuit.

Krachtige pagina’s dankzij de SEO-monitor

De websites van jou en je klanten zijn zo sterk als hun zwakste pagina. Gammele pagina’s met magere content kunnen de prestaties van een gehele site verlagen. Fouten zijn nu eenmaal snel gemaakt. Daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van alle webpagina’s optimaal is en blijft. Met de SEO-monitor van WeDash houd je automatisch een oog op alle pagina’s van je klanten en heb je veranderingen en fouten zo achterhaald. Alle veranderingen op je pagina zie je in één oogopslag, zodat je problemen snel kunt verhelpen.

Problemen vinden en meteen aanpakken

Neem geen risico met de Google rankings van je klanten! WeDash houdt alle veranderingen op jouw website en die van je klanten eenvoudig voor je bij. In een duidelijk overzicht zie je een opsomming van alles wat de afgelopen tijd is aangepast. Wanneer deze veranderingen een probleem vormen, ontvang je automatisch een SEO-alert. Zo loop je nooit achter de feiten aan en ondervang je alle mogelijke SEO-problemen. Knowledge is power!

Meer over SEO-alerts

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.