Het versturen van voortgangsrapporten

ging nog nooit zo snel

Houd je klanten blij en up-to-date met de automatische white label rapporten van WeDash. Dankzij onze eenvoudige editor bepaal je zelf wat je wel en niet in het rapport wilt opnemen. Daarnaast kan je de rapporten ook zo aanpassen dat ze helemaal in jouw huisstijl verstuurd worden. Met jouw logo en jouw kleuren! Plan meteen in wanneer je klanten hun voortgangsrapporten ontvangen en ze worden automatisch verzonden. Zo heb je er geen omkijken meer naar!

Rapporteren is nu slechts secondewerk

Vanaf nu heb je maar een paar klikken nodig om voortgangsrapporten naar je klanten te versturen. Is het creëren van op maat gemaakte verslagen veel werk? Nu niet meer. Je hoeft een rapport maar één keer op te stellen; daarna plan je alle komende rapporten in en worden ze in de toekomst automatisch naar de inbox van je klant verzonden.

Voor ieder wat wils

De ene klant is de andere niet. De één wil graag een kort, makkelijk leesbaar overzicht, de ander wil alles tot in de kleinste details weten. Daarom kun je iedere klant custom made rapporten toesturen. Dat doe je snel en gemakkelijk met de editor in WeDash. Sleep de benodigde grafieken en tabellen naar de juiste plek voor iedere individuele klant.

Persoonlijk commentaar en advies

Zo’n automatisch white label rapport hoeft helemaal niet saai te zijn – integendeel! Je kunt persoonlijk commentaar toevoegen aan iedere sectie van het rapport. Vat de resultaten kort samen, voeg aanbevelingen toe of leg je klant uit waar onverwachte uitkomsten vandaan kunnen komen.

100% automatisch

Plan zoveel rapporten in als jij en je klanten nodig vinden. Dekt een maandelijkse rapportage de lading niet? Ga dan voor een wekelijks, of zelfs dagelijks verslag. Alles is mogelijk – en dat zonder extra moeite. Dat je meer rapportages verstuurt, betekent niet dat je meer tijd kwijt bent. Maak je één keer een white label rapportage op, dan kan je die vervolgens altijd met één druk op de knop versturen! De gegevens worden automatisch aangevuld en jouw huisstijl automatisch geüpload. Ideaal.

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.