Blijf de menigte een stapje voor

met de concurrentiemonitor van WeDash

Wij houden een oogje in het zeil bij de concurrentie. Dat doen we niet voor niets. Met de concurrentiemonitor ben jij de eerste die het weet wanneer een concurrent van strategie is gewisseld. Zo kan jij daar weer slim op inspelen. Daarnaast kan je je klanten ook snel en eenvoudig laten zien op welke concurrenten zij een streepje voor hebben – en op welke punten ze nog moeten optimaliseren.

Dagelijkse zoekmachineresultaten

Iedere dag verzamelen en controleren we de positie van jou en je concurrenten in de zoekmachines. In de concurrentiemonitor kan je eenvoudig concurrenten toevoegen en jouw resultaten tegen die van je concurrenten afzetten, zodat je direct ziet waar jouw sterke punten en verbeterpunten liggen. Stijgt of daalt een concurrent plotseling? Dan kan je dat meteen in jouw voordeel gebruiken. Ook als marketingbureau betekent dit een voorsprong op de rest. Vraagt je klant hoe het toch kan dat anderen zo hoog scoren in de rankings? Dan kan jij meteen zien op welke zoekwoorden zij wel en niet scoren en er slim met de andere zoektermen vandoor gaan.

Meest betrouwbare concurrentiemonitor op het web

De concurrentiemonitor stelt je in staat om maar liefst twintig concurrenten tegelijkertijd met elkaar (en jezelf) te vergelijken. Dagelijks halen we de resultaten op en geven we ze duidelijk weer, zodat je direct inzicht hebt in de posities van je concurrenten. Deze gegevens zijn natuurlijk niet weer de volgende dag verdwenen. Om een goed oogje in het zijl te kunnen houden, kan je de gegevens tot wel vijf jaar opslaan en bewaren. Zo heb je al snel de strategie van je concurrent uitgevogeld en weet jij als geen ander een betere strategie uit te denken.

White label rapportage

Klaar om de resultaten van de concurrentiemonitor te delen met je klant? Met de automatische white label rapportages zien jouw klanten in één oogopslag waar ze in vergelijking met hun concurrenten staan in de rankings. Rapporteer de gegevens in je eigen huisstijl en verstuur het rapport automatisch. Je kan kiezen voor een uitgebreid rapport met complete analyse of een eenvoudige samenvatting. Stel jouw ideale rapportage samen en maak het leuk voor jouw klant om het rapport te ontvangen!

Meer over white label rapportages

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.