Wees problemen altijd een stap voor

dankzij automatische SEO-alerts

Titels verdwijnen, meta beschrijvingen zijn aangepast terwijl jij daar niks vanaf weet of Google kan een pagina plotseling niet meer indexeren. Kan gebeuren. Maar meestal kom je er pas achter als het al te laat is en je positie in Google gedaald is. Wees deze problemen voor met WeDash! Dankzij onze SEO-alerts ben jij altijd de eerste die op de hoogte is van opkomende problemen. Zo kun je ze voortaan aanpakken voordat het kwaad al geschied is.

Optimale SEO-prestaties

Tijd is kostbaar. Daarom wil je geen tijdrovend werk doen wanneer het ook anders kan. Om die reden controleert WeDash automatisch technische SEO-kwesties en categoriseert ze in mate van ernst. Bespaar tijd door kritische problemen meteen op te lossen en imponeer je klanten met de rasse schreden waarmee hun SEO-prestaties vooruitschieten!

Dit alles dankzij onze SEO-monitor!

Ontvang dringende SEO-alerts

Wij begrijpen dat niet alle SEO-problemen even belangrijk zijn en meteen aandacht behoeven. Maar van de problemen die wél dringend zijn, ontvang je direct een alert in je inbox. De SEO-alerts kun je aanpassen naar je eigen voorkeuren. Selecteer voor welke problemen je wel en geen alert wilt ontvangen. Zo overstroomt je inbox niet met meldingen die geen prioriteit hebben en kun je meteen schakelen wanneer dit wel het geval is.

24/7 onder de loep

Dat je website nu eenmaal goed functioneert, betekent niet dat hij altijd goed blijft functioneren. De algoritmes van Google blijven veranderen, plug-ins maken plotselinge veranderingen in de website en pagina’s worden aangepast. Daarom houdt onze SEO-monitor jouw website en die van je klanten 24 uur per dag in de gaten. Wanneer er ook problemen ontstaan, jij weet het altijd direct.

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.