WeDash is hét onmisbare

online marketingdashboard voor web- en marketingbureaus

Met behulp van WeDash heb jij inzicht in alle belangrijke aspecten van je eigen website en de websites van je klanten. Ook je klanten hebben baat bij WeDash: zij kunnen op een snelle en overzichtelijke manier de voortgang van jouw werkzaamheden in de gaten houden. Zo is iedereen altijd op de hoogte!

Automatische white label rapporten

WeDash is hét alles-in-een online marketingdashboard voor web- en marketingbureaus. Met behulp van WeDash heb jij inzicht in alle belangrijke aspecten van je eigen website en de websites van je klanten. Ook je klanten hebben baat bij WeDash: zij ontvangen automatisch en op een overzichtelijke manier maandelijkse of wekelijkse rapportages. De white label rapportages maak je snel en simpel compleet in jouw huisstijl! Jouw kleuren, jouw logo. Zo breng je iedereen altijd volledig in stijl op de hoogte.

Meer over automatische rapporten

WeDash: jouw white label dashboard

Het is mogelijk om WeDash compleet in te richten zoals jij dat wilt. Jouw huisstijl, jouw logo, jouw kleuren! Versleep de widgets, zodat je een goed overzicht hebt van wat voor jou belangrijk is. Lees je je data liever af van grafieken, tabellen of cirkeldiagrammen? Aan jou de keuze.

Voeg jouw merk toe

Deel met je klanten

Geef je klanten toegang tot WeDash, zodat ook zij de voortgang in de gaten kunnen houden. Voor iedere klant bepaal jij wat zichtbaar is op het dashboard, zodat ze alleen zien wat echt nodig is. Zo verdrinken ze niet in de hoeveelheid aan informatie en zijn ze toch altijd op de hoogte.

Dit is allemaal mogelijk

Alle marketingkanalen gebundeld

Stop met het switchen van account naar account. Door de marketingplatformen van je klant te integreren in WeDash, kun je in één oogopslag alle data analyseren. Met de marketingintegraties van WeDash maak je het dashboard voor je klanten compleet.

Bekijk alle integraties

Meteen melding van SEO-problemen

Een wereld zonder SEO-problemen bestaat niet. Een wereld met SEO-monitoring gelukkig wel. Nog voordat er een complicatie optreedt, heeft onze monitor het al opgespoord en ontvang je een melding. Zo kun je het probleem meteen fixen en zijn jij en je klanten 24/7 verzekerd van ultieme SEO-optimalisatie.

Ontdek wat de SEO-monitor kan

Nog meer WeDash

Verbeter jouw online marketing en die van je klanten

WeDash is ontwikkeld voor marketeers, door marketeers. Alles wat je nodig hebt om de online marketing van je klanten te optimaliseren, vind je bij WeDash onder één dak. Denk bijvoorbeeld ook aan volledige website- en social media-analyses en verschillende SEO-tools, zoals linkbuilding en zoekwoordranking. Online marketing was nog nooit zo eenvoudig.

Benieuwd naar alle diensten?

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.