Ondersteunend dashboard

voor de perfecte social mediacampagnes

Dankzij de integratie van meer dan 30 marketingplatformen, heb je alle benodigde data overzichtelijk op één plek. Marketing vindt tegenwoordig meer dan ooit plaats op social media. Die integraties heeft WeDash dan ook zeker niet over het hoofd gezien.

Facebook

Houd de voortgang in de gaten van de Facebookpagina’s van al je klanten. In één oogopslag zie je of en hoe het Facebookpubliek van je klant groeit en welke berichten de meeste aandacht trekken. Zo krijg je snel nieuwe inzichten en kan je de Facebookcampagnes van je klanten blijven optimaliseren.

Instagram

Laat je klanten visueel meegenieten van je Instagramcampagne door ze met WeDash op de hoogte te houden van je meest recente Instagramupdates. Zie de volgersaantallen van je klanten groeien, terwijl je tegelijkertijd het aantal likes en comments bijhoudt. En dat allemaal op één beeldscherm!

LinkedIn

Laat je klanten zien hoe hun onderneming zich online ontwikkelt op LinkedIn. Om jouw campagne te optimaliseren, laten wij je zien welk publiek je klant precies aantrekt: bekijk je volgers op basis van het aantal werknemers, titelfuncties en branche. Welke posts genereren de meeste likes, worden het vaakst gedeeld en leveren extra volgers op? Houd je klanten er simpel mee op de hoogte via WeDash.

Twitter

De wereld van Twitter is vingervlug. Houd het tempo bij door de comments, shares en likes van iedere tweet apart te analyseren. Neem ook je klanten mee in je campagne door de groei van het aantal volgers in grafieken weer te geven en recente tweets te laten zien. In een aantal klikken heb je ook nog eens een prachtig social mediarapport voor ze klaarliggen. Wie wist dat de sociale wereld zó snel kon draaien?

YouTube

Gave YouTube-campagnes zijn nog makkelijker te monitoren met de integratie van WeDash. Bekijk de videostatistieken en deel je voortgang eenvoudig met je klanten. Weet meteen hoe je campagne scoort door de gemiddelde kijktijd en kijkfrequentie bij te houden. Bekijk daarnaast eenvoudig bij welk publiek je video’s het beste scoren. Zo rijzen jouw campagnes al snel de pan uit.

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.