Pinar van den Boomen

“Een betrouwbare tool voor marketeers.”

Lees meer

Fantastisch hoe alles zo betrouwbaar werkt. Even installeren, en je hoeft er verder niet meer naar om te kijken – WeDash draait altijd door op de achtergrond. Vervolgens kunnen mijn klanten en ik alle analyses inkijken wanneer we willen. Ik ben ook erg onder de indruk van het custom made dashboard – zo ervaren onze klanten WeDash vanuit ons merk en onze huisstijl.

Jolinda Dieters

“WeDash staat in voor marketingbureaus én hun klanten.”

Lees meer

WeDash tilt online marketingbureaus naar het hoogste niveau. Het dashboard is overzichtelijk voor zowel marketeers als hun klanten. Je hoeft maar één keer in te loggen om inzicht te krijgen in de voortgang van al je SEO-, AdWords- en social mediacampagnes. Wij willen de beste resultaten behalen voor onze klanten en dat is waar WeDash ons bij ondersteunt.

Raemon Verwer

“Van onschatbare waarde voor klantrapportages en SEO- analyses.”

Lees meer

De integraties en andere diensten zijn enorm handig. Ze voorzien je letterlijk van alles wat je nodig voor de analyses van de websites van je klanten. WeDash geeft gehoor aan de behoefte van overzicht en eenheid; het is zo fijn om alles op één plek te hebben. Nooit meer schakelen tussen twintig verschillende accounts. Heerlijk.

Rudolph Bruggeling

“WeDash is precies wat we nodig hadden.”

Lees meer

Door het gebruik van ons logo en onze eigen kleuren zou een klant nooit weten dat het dashboard niet van ons is. We hoeven niet langer maandelijkse voortgangsrapportages naar onze klanten te sturen dankzij de geautomatiseerde rapporten. Een geweldige tool voor het onderhouden en ondersteunen van je klanten!

Leroy Maliepad

“Het beste SEO-platform in mijn vakgebied.”

Lees meer

WeDash is een echte aanrader. Je kan meteen van start en het is enorm gebruiksvriendelijk. Onze klanten zijn heel tevreden over onze transparantie omdat zij ook op ieder moment gebruik kunnen maken van het dashboard. Dankzij duidelijke en begrijpelijke data- informatie kunnen wij onze klanten verder helpen en hun websites optimaliseren.

Elvera Lambooij

“Bespaar tijd en geld!”

Lees meer

Zeer gemakkelijk in gebruik met een mooie interface. Wij kozen voor WeDash om tijd te besparen op het bijhouden van meerdere accounts. Nu besteden we dagelijks veel minder tijd aan onnodige handelingen en leveren we betere rapportages aan onze klanten.

Joep van Rijs

“Gemak dient de mens!”

Lees meer

WeDash is heel fijn en eenvoudig in gebruik. Bovendien is het dashboard heel overzichtelijk. Ook van onze klanten krijgen we positieve reacties over het gebruik ervan.

Scarlet van Pol

“Je voortgang bekijken in een oogopslag.”

Lees meer

Het is ideaal om de voortgang van alles wat we voor onze klanten doen in een oogopslag te zien en gelijk bij te kunnen sturen waar nodig. Dit bespaart ontzettend veel tijd, ook bij het schrijven van blogs en teksten dankzij de intelligence tool.

Quirina van Blijderveen

“De Content Intelligence-tool is perfect!”

Lees meer

Met het advies van de Content Intelligence-tool zien we snel waar we nog teksten kunnen optimaliseren, maar ook waar we nog over kunnen schrijven. Zo kunnen we altijd de juiste content leveren voor onze klanten.

Stéphan van Tintelen

“Optimaal gebruiksgemak voor een lage prijs.”

Lees meer

WeDash is voor ons ideaal in gebruik. We houden snel en eenvoudig het overzicht op de voortgang van de werkzaamheden voor al onze klanten. Het is de toch al kleine investering meer dan waard!

Alex van Riemsdijk

“Dit zou iedere marketeer moeten hebben.”

Lees meer

Wij gebruiken WeDash nog maar kort, maar ik kan me nu al niet meer voorstellen dat we ooit zonder hebben gewerkt. Het bespaart ons veel tijd en daarom ook geld.

Renske Westerik

“Tevreden marketeers en tevreden klanten.”

Lees meer

Niet alleen wij zelf zijn zeer tevreden over het gebruik van WeDash. Ook van onze klanten krijgen we positieve feedback. Ze vinden het fijn dat ze zelf ook op een gemakkelijke manier mee kunnen kijken met de resultaten die wij voor ze boeken.

Helen Woltering

“Een fijn dashboard op maat.”

Lees meer

We zijn onder andere heel blij met WeDash omdat we het dashboard zo hebben kunnen inrichten en stylen dat het helemaal bij ons past. Het aanpassen van het design ging ook heel snel en gemakkelijk.

Solaiman van Harmelen

“Super om concurrenten in de gaten te houden.”

Lees meer

Vooral de zoekwoordranking van onze eigen website, onze klanten en onze concurrenten vind ik handig. Nu weten we precies welke pagina’s het goed doen en welke nog verbetering kunnen gebruiken.

Jayro de Raad

“Alle social kanalen onder één dak!”

Lees meer

Ideaal dat ik de statistieken van alle sociale platformen van een klant in één oogopslag kan zien. Zo hoef ik nooit meer te schakelen tussen accounts en een handmatig overzicht samen te stellen.

Selin Dijk

“Had ik dit jaren geleden maar gehad.”

Lees meer

Als een tool als WeDash 10 jaar geleden al had bestaan, had dat me zoveel tijd, geld en moeite bespaard! Nu houd ik uren in de week over om mijn klanten nog beter te kunnen ondersteunen.

Ewoud Wolter

“Gratis try-out heeft me overtuigd.”

Lees meer

Ik was eerst nogal sceptisch over het gebruik van zulke tools. Met mijn kennis van o.a. Google Analytics kom ik zelf een heel eind. Maar na WeDash 2 weken gratis geprobeerd te hebben, ben ik toch wel om. Ik bespaar vooral veel tijd die ik weer in andere zaken kan steken.

Ties van Drongelen

“Verbaasd over de snelheid van de rapportage!”

Lees meer

Ik stond vooral te kijken van de snelheid waarmee de rapporten worden opgemaakt. Je bepaalt één keer de opmaak van al je rapportages, en daarna is het klik en klaar. Downloaden en versturen maar!

Oumnia Kerseboom

“Goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Lees meer

Een indrukwekkende tool waar je inderdaad waar voor je geld krijgt. Als relatief klein bureau was het Agency-abonnement voor ons het voordeligst. Ook over de service en support ben ik te spreken. Altijd hulp op afstand wanneer ik het nodig heb!

Sybren Koster

“Erg onder de indruk.”

Lees meer

Je kunt merken dat dit platform door marketeers, voor marketeers ontwikkeld is. Enorm makkelijk in gebruik en overzichtelijk voor onszelf en onze klanten. Een uitgebreid dashboard met letterlijk alles wat je nodig hebt.

  • √ Geen onverwachte kosten
  • √ Geen abonnement
  • √ Geen opzegtermijn

Probeer WeDash nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van ons online marketingdashboard.